Agent imobiliar in Constanta

Agent imobiliar in Constanta – George Vasile:

 • membru al asociației Brokerilor imobiliari din România. Broker imobiliar acreditat cu licență nr: 1222.
 • membru în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România Nr. Licență: CT-0600
 • membru internațional al National Association of REALTORS® din SUA: Member id number (NRDS) 61425197
Agent imobiliar in Constanta - George Vasile

Bine ați venit pe această pagină. Despre mine vă pot spune că anul acesta ( iunie 2024) împlinesc 18 ani de experiență în domeniul imobiliar.

Cariera mi-am început-o în 2006 în Spania, unde am activat timp de 5 ani în calitate de consultant vânzări pentru un dezvoltator imobiliar din zona Costa del Sol.

În 2011 am hotărât să mă întorc în România, unde am continuat să colaborez cu același dezvoltator imobiliar, colaborare care continuă și în prezent. De această dată, în calitate de reprezentant al grupului pentru investitiile imobiliare din România.

Deși îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam, un gând cu care cochetam încă din vremea liceului încolțise în mintea mea. Mi-ar fi plăcut o carieră în domeniul bancar și venise momentul să fac un pas în această direcție. Așa că în septembrie 2014, în urma unui interviu, am început sa lucrez ca Manager Relații cu Clienții PF în cadrul Unicredit Bank.

În aprilie 2018, trei ani și jumătate mai târziu, mi-am început activitatea în cadrul ING Bank. Unde, după doar două luni, am fost promovat pe funcția de Consultant Office în relația cu clienții persoane juridice.

În noiembrie 2019 am luat decizia de a intra în anteprenoriat și astfel am fondat TOMIS imo – Agentie imobiliara in Constanta .

George Vasile – Broker imobiliar in Constanta

Pe 17 octombrie 2022 am fost acceptat ca membru în Asociația Brokerilor Imobiliari din România.

Începând cu data de 14 martie 2023, sunt membru în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România și membru internațional al National Association of REALTORS® din SUA. Atât calitatea de membru al Asociației Brokerilor Imobiliari din România obținută anul trecut, cât și noua calitate mă onorează și totodată mă motivează și mai mult, să respect codul etic al asociațiilor din care fac parte și să îmi desfășor activitatea în mod profesionist.

Un REALTOR® este un agent imobiliar membru al National Association of REALTORS® și al asociațiilor cu care NAR cooperează internațional. În cazul României, APAIR este partenerul NAR. Comunitatea REALTORI® dîn România este in continuă creștere și suntem bucuroși că din ce în ce mai mulți profesioniști ni se alătură. Marca REALTOR® informează publicul că suntem mai mult decât practicieni din domeniul imobiliar. Noi am aderat la un Cod Etic care protejează clienții și consumatorii, publicul, precum și ceilalți REALTORI®. Termenul REALTOR® nu este doar o marcă înregistrată deținută de NAR și protejată de lege, este un beneficiu valoros al calității de membru care ne diferențiază de alți agenți imobiliari din piață. Valoarea mărcii REALTOR® este estimată la peste 5 miliarde de dolari. George Vasile – Broker Owner – Tomis imo

Educație și formare profesională:

 

 • Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) – Specialist în reprezentarea vânzătorului (SRS) – acreditat REBI – Real Estate Business Institute și NAR – National Association of REALTORS® din SUA
 • Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) – TRS – The Right Start  –  acreditat REBI – Real Estate Business Institute și NAR – National Association of REALTORS® din SUA
 • Asociația Brokerilor Imobiliari – Curs perfecționare Agent Imobiliar / Broker imobiliar
 • Preinvesting: Essential Real Estate Investing Concepts – Udemy
 • The Complete Personal Finance Course : Save, Protect, Make more – Udemy
 • Poziționare și negociere în relația cu clienții MCSE – Pro Customer în cadrul ING BANK
 • Institutul de Studii Financiare – Calificare profesională a intermediarilor în asigurări persoane fizice
 • Universitatea Ovidius din Constanța – Masterat în Administrarea și Auditul Proiectelor de Afaceri
 • Fezabilitatea investițiilor în cadrul proiectelor urbanistice – Confederația oamenilor de afaceri din Malaga
 • Management de mediu – Dezvoltare durabilă – Confederația oamenilor de afaceri din Malaga
 • Universitatea Spiru Haret din Bucuresti – Facultatea de Management

Agent imobiliar in Constanta – George Vasile –  Misiune și valori

Consider că misiunea mea este aceea de a contribui prin experiența mea profesională la creșterea confortului locativ și financiar al clienților mei. În viziunea mea consultanța imobiliară trebuie făcută într-un mod etic și transparent, întotdeauna în beneficiul clientului. 

Cu experiența de 18 ani în real estate, 5 ani în banking și 8 ani în fonduri mutuale și piața de capital îmi îndrum clienții să ia decizii echilibrate de investiții în imobiliare . 

 

Georege Vasile – broker imobiliar –  piața imobiliară din Constanța în presă

 

 

 

Programează o vizionare online cu brokerul imobiliar George Vasile.

Profil LinkedIn: George Vasile – broker imobiliar

Facebook: George Vasile – broker imobiliar

Reset password

Introdu adresa ta de e-mail și îți vom trimite un link pentru a-ți schimba parola.

Scroll to Top