Lista de agentii imobiliare din Constanta

Lista de agentii imobiliare din Constanta. În Constanța există zeci de agentii imobiliare. Cauți o agenție imobiliară serioasă în Constanța? Înainte de a alege o agenție imobiliară este important să ai în vedere următoarele criterii.

Tomis imo - agentie imobiliara in Constanta

De ce este important să colaborezi cu un agent/broker imobiliar acreditat?

 • Cunoaște piața imobiliară și are acces la informații privind prețurile reale de tranzacționare
 • Este înscris într-o Asociație profesională și urmează cursuri de pregătire continuă
 • Respectă codul etic al organizației profesionale din care face parte
 • Te poate ajuta să vinzi, să cumperi și să închiriezi mai rapid și la un preț confortabil pentru tine, în acest mod câștigi timp și economisești bani.
 • Un broker imobiliar acreditat este specializat prin cursuri de negociere și poate folosi aceste competențe pentru a încheia tranzacția
 • Îți poate estima corect valoare de piață a imobilului tău
 • Acordă asistenta privind documentația tehnică/ urbanistică și cadastrală
 • Acordă asistență și consiliere în accesarea creditelor imobiliare, ipotecare și accesarea programului Prima Casă / Noua Casă. 
 • Acordă asistenta privind verificarea actelor de proprietate si de carte funciară
 • Verifică situatia juridica a imobilelor prin colaborarea cu notari publici

 

George Vasile – Broker imobiliar acreditat – Agentia imobiliară TOMIS imo Constanța

Agent imobiliar in Constanta – George Vasile:

 • membru al asociației Brokerilor imobiliari din România. Broker imobiliar acreditat cu licență nr: 1222.
 • membru în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România Nr. Licență: CT-0600
 • membru internațional al National Association of REALTORS® din SUA

La TOMIS imo îmbinăm 16 ani de experiență imobiliară cu 5 ani de experiență în sistemul bancar.  Apoi adăugăm 8 ani de investiții în fonduri mutuale și pe piața de capital. Pentru ca tu, să obții cel mai bun randament investițional de pe urma proprietății tale imobiliare. Dacă dorești să afli mai multe informații cu privire la experiența noastră accesează: Agent imobiliar in Constanta

Cumperi, vinzi sau închiriezi proprietăți imobiliare în Constanța? Proprietăți imobiliare fără comision cu comision zero pentru cumpărător atunci când reprezentăm proprietarul. 

Ai ajuns unde trebuie! Contactează-ne! 0734 121 343 office@tomisimo.ro

agentii imobiliare din constanta agent imobiliar

Misiunea noastră este să contribuim prin experiența noastră profesională la creșterea confortului locativ și financiar al clienților noștri.

În viziunea noastră consultanța imobiliară trebuie făcută într-un mod etic și transparent, întotdeauna în beneficiul clientului.

Cauti agentii imobiliare din Constanta? Ai nevoie de o agenție imobiliară serioasă care să îți reprezinte interesele în timpul tranzacției?

 Agentia imobiliara TOMIS imo din Constanța iti ofera o gamă de servicii complete. 

 • Estimarea valorii de piață a imobilelor în vederea vânzării:  Garsoniere, apartamente, case, vile, pensiuni, hoteluri, spatii ,localuri comerciale, birouri, hale industriale și terenuri
 • Estimarea valorii de piață a prețului de închiriere a imobilelor
 • Asistență și consultanță în procesul de vânzare/cumpărare imobile
 • Asistență și consiliere in procesul de închiriere atât pentru proprietar cât și pentru chiriaș
 • Asistență și consiliere în accesarea creditelor imobiliare, ipotecare și accesarea programului Prima Casă / Noua Casă. 
 • Asistenta privind documentația tehnică/ urbanistică și cadastrală
 • Asistenta privind verificarea actelor de proprietate si de carte funciară
 • Verificarea situatiei juridice a imobilelor prin colaborarea cu notari publici
 • Servicii de administrare locativă și property management

Vezi recenziile despre agentia imobiliara TOMIS imo din Constanta:

https://g.page/r/CSvpbtj_H79MEBM/

MIRELA GRAMAMIRELA GRAMA
21:49 02 Aug 23
Profesionalism!Aproape că nu-mi vine să cred că mai există oameni așa cum este domnul George, într-o societate în care totul se întâmplă pe repede înainte și majoritatea nu știu cum să încheie mai repede conversația. Dânsul este un profesionist care tratează clientulul sau potențialul client, cu calm, empatie și omenie. Aceste valori le întâlnim din ce in ce mai rar în zile noastre, din păcate. M-a ajutat cu sfaturi și m-a îndrumat cum să procedez pentru a închiria un apartament.Mulțumesc foarte mult!Vă recomand cu încredere!
Elena Eliza DeaconuElena Eliza Deaconu
22:43 21 Jul 23
Am avut recent o experiență foarte pozitivă lucrând cu domnul George, și nu pot să nu împărtășesc impresiile mele cu privire la serviciile sale remarcabile.De la început și până la sfârșit, a demonstrat un nivel exemplar de profesionalism. A fost punctual, comunicarea cu el a fost fluentă, iar răspunsurile la întrebările mele au fost întotdeauna clare și prompte. Am apreciat faptul că a fost mereu disponibil să mă ajute.Dacă doriți să vă cumpărați sau să vă vindeți o proprietate, cu siguranță vă recomand cu încredere serviciile sale.
marian cosminmarian cosmin
07:10 15 Jul 23
Lumi MardLumi Mard
05:52 15 Jul 23
M-am trezit mai mult decât fericit după ce domnul George Vasile a reușit să-mi vândă proprietatea. Si asta datorita harniciei, competentei si eficientei sale, stiind ca inainte de a-l intalni pe dl. Vasile, proprietatea mea era listată de aproape trei ani.Multumesc, George Vasile!
Olimpia MihaleOlimpia Mihale
05:40 15 Jul 23
Agentie serioasă, dl. George un adevărat profesionist care ne-a ajutat să inchiriem un apartament într-un timp foarte scurt. Foarte mulțumiți de serviciile acordate.
Stefan PopaStefan Popa
11:18 02 Jul 23
În doar câteva zile am găsit un apartament la care nici nu speram cu ajutorul acestei agenții. Serviciile oferite au fost excelente, de la momentul vizionării apartamentului până la ziua semnării contractului. Recomand pentru oricine este in căutarea unei chirii sau unui apartament de vânzare😁
Nicoaraaa 17Nicoaraaa 17
12:52 16 Jun 23
O experienta placuta , am colaborat cu Domnul George Vasile , un super profesionist un agent care si-a facut treaba cu mare atentie , a fost totul ca la carte !!! Recomand !!!
Andreea BucuresteanuAndreea Bucuresteanu
10:03 12 Jun 23
Toate review-urile sunt perfect adevărate!Am ales agentia Dl George pt review-urile pozitive de pe Google, ne având pe nimeni în Constanța sa îmi recomande o agenție imobiliara bună pt închirierea unui apartament.Doamnelor si domnilor nu am cuvinte sa spun cat de multumita am fost de Dl George!!! Totul este la superlativ!Comunicare deosebita, transparenta si sinceritate, seriozitate, implicare 100%, dansul a muncit și in weekend ca eu ca am apartamentul închiriat cât mai repede posibil, a verificat toti potențiali chiriasi sa fie în acord cu cerințele mele...absolut deosebit!Cu toată inima si cu toata încrederea va recomand agenția Dl George!!!!
Cristian DumitrascuCristian Dumitrascu
17:05 14 May 23
Am colaborat foarte bine cu George, s-a implicat si m-a ajutat sa inteleg mai bine mecanismele din piata si sa am in vedere elemente care conteaza, desi nu se pune accentul pe ele. Am fost placut surprins sa vad devotamentul pentru servicii de calitate si omenia asa ca nu pot decat sa recomand si altora sa apeleze cu incredere!
Denisa BadulescuDenisa Badulescu
20:03 03 May 23
Foarte mulțumită de serviciile oferite de aceasta agenție. Domnul George m-a ajutat sa găsesc un apartament foarte repede exact in zona dorita,contractul completat ca la carte imediat am primit si factura tot. Cu siguranta voi recomanda aceasta agenție si cunoștințelor .Profesionalism,implicare si punctualitateVa mulțumesc !
cristina petreacristina petrea
17:38 24 Apr 23
Am întâlnit un om deosebit, care ne-a inteles nevoile și ne-a ajutat sa le valorificam! Multumim din suflet pentru profesionalism!
Br ZsBr Zs
16:01 06 Apr 23
Agenția și George ne-au ajutat sa dăm în chirie un apartament în condiții corecte și într-un timp record.In primul rand, George a fost foarte atent la așteptările noastre, a filtrat solicitanții și ne-a recomandat strict chiriași potriviți descrierii făcute de noi. Ne-a economisit mult timp.In al doilea rând, anunțul a fost postat și popularizat rapid, asta a dus și la solicitări in timp scurt și la închirierea imobilului în doar câteva zile.In al treilea rând, contractul a fost redactat impecabil, fara nicio greșeală și asta scriu în condițiile în care sunt o persoana tipicară și am citit fiecare cuvânt și am verificat fiecare virgulă.In al patrulea rând, comunicarea a fost la superlativ, George rămânând în permanent contact cu noi și cu chiriașii, asigurând părțile că încheie o înțelegere satisfăcătoare ambelor părți. De la modul în care scrie un e-mail și până la emiterea facturii, totul a decurs in mod normal și fără bătăi de cap pentru noi.In al cincilea rând, am apreciat empatia și grija cu care a tratat un subiect important pentru noi, respectiv faptul că a știut să ne acorde timp de gândire și analiza, fara a presa inutil, fix înainte de decizie.Am scris aceste rânduri pentru că vreau sa mulțumesc Agenției și în special lui George, dar și pentru că am termen de comparație cu câteva agenții din București și cu una din Constanța. Peste tot m-am simțit "fugărit", presat și la final fara rezultat și doar cu ei am fost tratat normal și mi-am rezolvat nevoia cu minim de efort.Ii recomand cu încredere.
Anca Elena RamasescuAnca Elena Ramasescu
10:37 31 Mar 23
Seriozitate, profesionalism și comunicare ireproșabilă. În mai puțin de o zi am găsit apartamentul perfect cerințelor mele. Recomand cu încredere.
Cornel PanchiciCornel Panchici
17:02 29 Mar 23
Recomandăm cu cea mai mare căldură această agenție imobiliară. Face cinste acestei branșe. Foarte multă seriozitate, punctualitate și un standard superior al serviciilor prestate.Într-o piață suprasaturată această agenție face diferența.Totul este la superlativ.Nu ezitați nici măcar o secundă să apelați la serviciile lor. Cu siguranță veți găsi cea mai bună și cea mai sigură rezolvare a problemelor Dumneavoastră.
MadaMada
18:55 16 Mar 23
Un profesionist desăvârșit cum rar întâlnești in ziua de azi. Promptitudine si corectitudine. Recomand cu mare căldură.
Alexandra BăbăscuAlexandra Băbăscu
18:50 16 Mar 23
Dovadă de profesionalism și implicare. Am rămas impresionate de rapiditatea cu care s-au rezolvat lucrurile. Nu avem cuvinte, nota 10+
Băbăscu MirunaBăbăscu Miruna
07:58 16 Mar 23
Exceptional! O agentie care duce profesionalismul la superlativ.Am avut placerea de a colabora cu agentul George Vasile. Inca de la prima intalnire ne-a explicat procesul, fara a pune presiunea de a semna contract de exclusivitate cu agentia, ba chiar ne-a sfatuit sa ne tinem optiunile deschise. Gasirea potentialilor clienti s-a desfasurat cu o rapiditate incredibila, ne-a indrumat si tradus termenii imobiliari, notariali, juridici, bancari si procedurile pas cu pas spre vanzarea imobilului.A dat dovada de profesionalism, interes, abilitati si cunostinte vaste, ne-a clarificat orice aspect pe intelesul nostru, fiind focusat pe solutionarea imediata a oricarei probleme. Recomand cu mare incredere!Multumim mult pentru suportul oferit!
Andrea BoitanAndrea Boitan
22:03 03 Mar 23
Multumesc pentru serviciul pe care mi-lati facut, felicitari! O sa va recomand cu siguranta! Va salut dl. George!
Vasile PetreaVasile Petrea
09:41 03 Mar 23
Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului ce va poate ajuta in alegerea locuintei dumneavoastra.Am colaborat si ne-am gasit caminul mult dorit.Multumim.
Gheorghita MoroianuGheorghita Moroianu
09:15 02 Mar 23
Seriozitate, punctualitate și corectitudine. Recomand cu încredere colaborarea cu această agenție.
Gabi Stancu GabiGabi Stancu Gabi
18:04 23 Feb 23
Recomand cu incredere, au dat dovada de eficiența, seriozitate și profesionalism
Madalin TarhonMadalin Tarhon
19:46 19 Feb 23
Seriozitate și profesionalism! Recomand !
ciprian roibuciprian roibu
08:22 27 Jan 23
Am colaborat foarte bine cu George, a fost foarte prompt și chiar si-a dat interesul sa-mi rezolve solicitarea.Omul potrivit la locul potrivit
reli Vasilereli Vasile
16:52 09 Oct 22
Recomand pentru seriozitate și profesionalism aceasta agenție imobiliara din Constanța!
Mariana MironescuMariana Mironescu
09:26 04 Oct 22
Profesionalism & Seriozitate. Foarte mulțumită de serviciile oferite.
george brumageorge bruma
06:04 30 Sep 22
Recomand cu încredere!Dedicare,seriozitate și promptitudine
Auras MaxAuras Max
08:09 18 Sep 22
Puține companii ies în evidență prin profesionalism, bună comunicare și atenția față de client. Iar TOMIS IMO este una dintre acestea. Felicitări!Cu siguranță când voi mai avea nevoie, ma voi întoarce la serviciile voastre.
Bogdan TromiadisBogdan Tromiadis
19:01 16 Sep 22
Seriozitate si profesionalism depline. Recomand!
Mihaela TrifescuMihaela Trifescu
08:37 14 Sep 22
Profesionalism, rapiditate, implicare ! Recomand cu toata increderea colaborarea cu Domnul George !
andrei bratuandrei bratu
12:07 08 Sep 22
Servicii la superlativ. O experienta plăcută!
Dan TomaDan Toma
14:39 31 Aug 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism și seriozitate!
George DamcaliuGeorge Damcaliu
10:02 03 Jun 22
Recomand serviciile TOMIS IMO.Colaborarea a decurs foarte bine!
Alex StanceleAlex Stancele
07:34 01 Jun 22
Recomand cu încredere !
Mihaela MihaiMihaela Mihai
20:00 17 Feb 22
Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare – calități care se reflectă în relația domnului George Vasile cu clientul. În cazul nostru, vânzarea unui apartament, totul a decurs ușor datorită faptului că George, o persoană deosebită, a ținut permanent legătura cu noi și cumpărătorul pe tot parcursul tranzacției, ne-a consiliat în privința prețului corect de vânzare, a găsit clientul potrivit și ne-a ajutat în vederea obținerii documentelor necesare.Mulțumesc pentru colaborare și recomand cu încredere să apelați la serviciile agenției!Mihaela Mihai
Cristian DamcaliuCristian Damcaliu
14:43 17 Feb 22
Recomand!
Eduard MateescuEduard Mateescu
13:46 17 Feb 22
Am beneficiat de o colaborare exemplară pe tot parcursul achiziției apartamentului mult visat. George este de un profesionalism desavarsit si un exemplu de urmat prin transparență, integritate și implicare personală. Apelați cu încredere la serviciile agenției - sunt mult peste standardele țării. Mult succes în continuare. Voi reveni cu drag oricand.
Valentin StanValentin Stan
10:37 11 Feb 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism. Anunțuri reale și informații actualizate.
js_loader

Lista agentii imobiliare din Constanta (litera A – I)

 • Acord Imobiliar – BD. FERDINAND, NR 95A
 • Actual Real Estate – Str. Grozesti nr 55
 • Adrian – Dacia, Constanta
 • Alexis new house – I.L. Caragiale nr. 2A, Bl. L112, Sc. C
 • All imobiliare – Bd. Ferdinand, no. 28
 • Alliance Real Estate Business Center – Bvd Mamaia 69
 • Alpha Concept – Str.Eliberarii nr.7, Bl.H1, Sc.E, Ap.81, Parter
 • Axiss Real Estate – Str. Mircea Cel Batran, Nr. 152 Bis, Biroul 3A3
 • Black Sea – Str. Bogdan Petriceicu Hasdeu nr 8 camera 2
 • Blitz Constanta – Petru Vulcan Nr. 108 Bl. TD4B
 • Blue Sky Impex – Str. Soveja 21.A-21.B et.4
 • Casa potrivita – Str. Primaverii nr.69A
 • Casa Forte Intermed – Statiunea Mamaia, bd. Mamaia, nr. 489, vila Safira
 • City Group Intermed – Ion Lahovary 133.A, parter
 • Coast Leaders – Aleea Argos , nr 4
 • Connect Real Estate – Bd. Mamaia 135A, Millenium Business Center, et 4
 • Deluxe Estate Imobiliare – Str. Prof. Gheorghe Munteanu Murgoci nr 1
 • Deximo – Str. Stefan Cel Mare, Nr. 56
 • Domus Grup – Str. Luntrei Nr. 11
 • Dorian imobiliare – Bulevardul 1 Decembrie 1918 NR. 4
 • DRN imobiliare – Aleea Albatrosului, Nr. 10, Bl. C3, Ap. 408
 • Elite – Strada Enachita Vacarescu 77
 • Euroclas Real Estate – Bd. Alexandru Lapusneanu NR. 111 Bl.AL1, Sc.B, Ap.24
 • Eurodomenias – Constanta, BD.Tomis , NR.267, BL.T4,SC.B, AP 19,Parter
 • Euroempire Imobiliare Intermed – Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu 10
 • Euro travel – Bd. Tomis 295 Bl. T16, sc. C, parter
 • Exclusiv Imobiliare – b-dul Tomis nr 88
 • Experti Imobiliari – str. Farului, nr. 39B, Constanta
 • Fluximobiliare – Str. Florilor 83
 • Fotinia Real Estate – Str. Primaverii nr. 43A, Constanta
 • Gdn Constanta – Str. Primaverii nr. 9B
 • Global invest imobiliare – Bulevardul Mamaia Nr 489
 • Gogan imobiliare – Aleea Arges, Constanta
 • Goldenkey Constanta – Bd. Mamaia, nr. 269
 • Haus Imobiliare – bd. Al. Lapusneanu, nr. 117, bloc AL4, scara C, ap. 55

Lista agentii imobiliare din Constanta (litera I – Z)

 • Iga Real Estate Mamaia – bld. Mamaia Nord nr. 26 bis, Navodari
 • Iga Real Estate Constanta – Str.Cuza Voda nr.54
 • Imoasig intermed – Doctor Stefan Stinca nr 22 biroul nr 1
 • Imobile Constanta Invest – strada.Hanului (promenada)
 • Imobiliare Marea Neagra – Str. Dispensarului, Nr. 6, Bl. 24B, Sc. B, Ap. 26
 • Imobilirix – Bulevardul Tomis NR. 99
 • Imobline – Sg. Nicolae Grindeanu NR. 70 Bl.C2, Sc.A, Ap.2
 • Inspira – Bdul Mamaia 135
 • Intakt Estate – Aleea GAROFITEI 7
 • Intermed Pro invest – Strada Soveja, Nr.45, Bloc 12, Sc. D, Ap. 41, Constanta
 • King Imobiliare Constanta – Strada Nicolae Iorga 48
 • Koncept Estate – Bd Tomis nr. 223
 • Kronos imobiliare – Bdul.Ferdinand,Nr.116,BL.B,SC.C,AP.30
 • Lux imobiliare – Minihotel Dobrogea
 • Meridius intermed – Strada Ciprian Porumbescu 27 A
 • MFS – Str. Poporului, Nr. 16A
 • Miaconst Project – sos Constantei nr 187
 • MVM Properties – B-dul Tomis nr 151
 • New Life imob – str Brizei nr 3B
 • Noova Kassa – Bdul. Tomis, Nr. 143A
 • Opal imobiliare – Primaverii nr. 69A
 • Partener imobiliar Constanta – Str. Traian 38, Constanta
 • Perfect Estate – Str. Soveja, Nr. 23, Bl. X5, Sc. A, Ap. 7
 • Perla Litoral Imobiliare – Aleea Fragilor Nr.11
 • PP Real Estate – Bd. Mircea cel Batran, Nr.152 Bis
 • Profimo Real Estate – Bulevardul Mamaia NR. 214, ET.4, B.18.
 • Realpro Constanta –
 • Remax Future Home – Bd. Tomis 55A
 • REMAX Magnum 8 – Bld. Tomis nr. 213
 • Riviera invest – str. Unirii nr. 80A,et 1,Constanta
 • SLT Imobiliare – Bulevardul Mamaia
 • Terra – Strada Zorelelor,nr 73,et.1
 • TOMIS imo – Bulevardul Ferdinand 89
 • Tomis Top Estate – Arhiepiscopiei 19
 • Tressor Group Immobilier – Str. Poporului, Nr. 36
 • Van Gulik Real Estate – Bd.Mamaia 445B
 • WDT Group – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 125
 • Ysaia imobiliare – BULEVARDUL MAMAIA, NR. 135A – 137
PRINCIPALELE PORTALURI DE ANUNTURI DIN ROMANIA:

Dacă ai parcurs oferta agenției noastre imobiliare și încă nu ai găsit ce cauți, ia legătura cu unul dintre agenții noștri. Spune-ne exact ce cauți, iar noi ne vom ocupa să îți găsim locuința dorită respectând criteriile pe care ni le-ai tranismis.

Din zecile de site-uri de anunțuri imobiliare vom selecta pentru tine cu ajutorul softului nostru imobiliar doar ofertele care intradevăr se potrivesc cerințelor tale.

SITE-URI CU OFERTE DE VÂNZARE PENTRU GARSONIERE ȘI STUDIO-URI ÎN CONSTANȚA

Reset password

Introdu adresa ta de e-mail și îți vom trimite un link pentru a-ți schimba parola.

Scroll to Top