Apartamente 3 camere de vanzare Constanta

Apartamente 3 camere de vanzare Constanta

Apartamente cu 3 camere de vanzare in Constanta din oferta Agentiei imobiliare TOMIS imo

Lista anunturi imobiliare cu apartamente  3 camere de vânzare Constanta și de închiriat la preturi avanatajoase:

Apartamente 3 camere de vanzare Constanta

Apartament spatios in vila de vanzare

225.000€

Apartament spatios in vila de vanzare Agenția imobiliară TOMIS imo...

 • 197.6

Apartament cu 3 camere de vanzare in vila

208.000€

Apartament cu 3 camere de vanzare in vila Agenția imobiliară...

 • 2 băi
 • 119.4

Apartament de vanzare in zona Capitol

117.000€

Apartament de vanzare in zona Capitol Agentia imobiliara TOMIS imo...

 • 2 dormitoare
 • 2 băi
 • 63.5

Apartament decomandat zona City Park Constanta

147.500€

Apartament decomandat zona City Park Constanta Agenția imobiliară TOMIS imo...

 • 2 dormitoare
 • 1 baie
 • 60.20

Apartament decomandat de vanzare Tomis Nord

95.000€comision 2%

Apartament decomandat de vanzare Tomis Nord Agentia imobiliara TOMIS imo...

 • 2 dormitoare
 • 1 baie
 • 65.94
95.000€ comision 2%

Apartament cu 3 camere zona Far

109.000€

Apartament cu 3 camere zona Far Agenția imobiliară TOMIS imo...

 • 2 dormitoare
 • 1 baie
 • 73.45
1 - 6 din 21 proprietăți

Apartamente cu 3 camere de vanzare in Constanta si zonele limitrofe, criterii importante de luat în seamă la alegerea unei locuințe.

Achiziționarea unei locuințe reprezintă de obicei un eveniment semnificativ, ce are loc rar în viață, iar alegerea greșită poate genera regrete pe termen lung. Este esențial să abordăm procesul cu atenție și să avem în vedere câteva criterii importante pentru a ne asigura că facem cea mai bună decizie. Indiferent dacă achiziționăm un apartament cu 3 camere pentru a locui sau ca investiție, respectarea următoarelor 5 criterii ne va ghida în luarea unei decizii informate. Astfel, vom putea fi mai siguri că am făcut alegerea corectă.

Care este diferenta dintre un apartament decomandat si un apartament semidecomandat?

Diferența între un apartament decomandat și unul semidecomandat constă în modul în care sunt dispuse spațiile în interiorul apartamentului și în gradul de separare a acestora. Iată o explicație mai detaliată: Apartament decomandat (3 camere): Într-un apartament decomandat, fiecare încăpere (dormitor, bucătărie, living etc.) este complet separată de celelalte. De obicei, există un hol central care face legătura între camere. Aceasta înseamnă că poți accesa fiecare încăpere direct din hol, fără să trebuiască să treci prin alte camere. Un apartament decomandat oferă un grad mai mare de intimitate și separare a spațiilor.

Apartamen cu 2 camere de vanzare Constanta

apartament cu 3 camere decomandat confort 2

Apartament semidecomandat (3 camere): Într-un apartament semidecomandat, există o combinație de spații separate și spații conectate. De obicei, dormitoarele sunt separate, dar bucătăria sau livingul pot avea o deschidere către hol sau unul către celălalt. Astfel, unele camere pot fi conectate direct, în timp ce altele rămân separate. Un apartament semidecomandat poate oferi un echilibru între intimitate și un sentiment mai deschis al spațiului. Alegerea dintre un apartament decomandat și unul semidecomandat depinde de preferințele personale ale viitorilor locatari. Unii preferă intimitatea oferită de un apartament decomandat, în timp ce alții pot aprecia mai mult fluiditatea spațiului dintr-un apartament semidecomandat. Este important să evaluați modul în care veți folosi spațiul și ce vă place cel mai mult într-un locuință pentru a face alegerea potrivită pentru nevoile voastre.

Apartament cu 2 camere de vanzare Constanta

apartament cu 3 camere semidecomandat confort 2

5 aspecte esențiale la alegerea unui imobil – Apartamente cu 3 camere de vanzare in Constanta:

 • 1.Locația
 • 2.Costul
 • 3.Dimensiunea și Nivelul de Confort
 • 4.Rentabilitatea și Amortizarea
 • 5.Comunitatea de Vecini

1. De ce este importantă locația ?

Două case identice pot înregistra o diferență semnificativă în valoarea de piață în funcție de locația în care sunt construite. Deși este considerată regula de bază în domeniul imobiliar, acest aspect este adesea trecut cu vederea. Citatul „Location, Location, Location” este atribuit lui Harold Samuel, fondatorul Land Securities, una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Marea Britanie, înființată în 1944. Repetarea cuvântului „locație” de trei ori are rolul de a sublinia și evidenția importanța majoră a locației în procesul de selectare a unui imobil. Acest principiu este unul recunoscut în domeniul imobiliar, sugerând că locația este un factor determinant pentru valoarea și atractivitatea unei proprietăți.

2. De ce este important costul?

În orice domeniu, inclusiv în cel imobiliar, dorința comună a tuturor este să obțină bunuri la prețuri mai avantajoase și să le vândă ulterior la valori superioare. Așa cum am menționat anterior, frica de regret crește odată cu valoarea mare a unei achiziții. Prin urmare, devine esențial să achiziționezi la prețuri competitive, indiferent de evaluarea exagerată a pieței. Chiar dacă inițial nu achiziționezi proprietatea în scop de investiție, este posibil să apară dorința de a o vinde ulterior  pentru a cumpăra ceva mai spațios sau într-o altă locație. De exemplu, există proprietari care au achiziționat imobile în 2008, iar abia în acest an valoarea acestora a ajuns să egaleze prețul de achiziție de la momentul respectiv. Piața imobiliară, similar pieței de capital, urmează un ciclu. Consultarea unui profesionist în domeniul imobiliar poate oferi informații despre faza curentă a ciclului imobiliar și orientare în luarea deciziilor.

ciclu imobiliar constanta

În prezent, traversăm faza de expansiune, a doua etapă a ciclului imobiliar. Colaborarea cu un broker imobiliar îți oferă acces la consultanță specializată în această perioadă.    criza imobiliara constanta

George Vasile – Broker imobiliar acreditat . Tel: 0734121343

Evoluția prețurilor

Regăsiți evoluția prețurilor pentru apartamentele cu 3 camere în Municipiul Constanța  mai jos: Dinamica prețurilor pe metru pătrat pentru apartamentele cu 3 camere de vânzare în Constanța.

 • Preț ianuarie 2023: 1.439 €/m²
 • Preț februarie 2023: 1.440 €/m²
 • Preț martie 2023: 1.460 €/m²
 • Preț aprilie 2023: 1.470 €/m²
 • Preț mai 2023: 1.454 €/m²
 • Preț iunie 2023: 1.518 €/m²
 • Preț iulie 2023: 1.571 €/m²
 • Preț august 2023: 1.585 €/m²
 • Preț septembrie 2023: 1.588 €/m²
 • Preț octombrie 2023: 1.562 €/m²
 • Preț noiembrie 2023: 1.546 €/m²
 • Preț decembrie 2023: 1.556 €/m²

Sursă: imobiliare.ro

Piața imobiliară rezidențială din Constanța a ieșit din prima faza a ciclului imobiliar (faza de recuperare) și a intrat in faza a doua (faza de expansiune). Faza e expansiune este caracterizată prin creșterea accentuată a prețurilor, a dobânzilor, a chiriilor și a numărului autorizațiilor de construcție.

3.Dimensiunea și Nivelul de Confort – Apartamente cu 3 camere de vanzare in Constanta

Cum putem identifica nivelul de confort al unui apartament? Un tabel util pentru a evalua corespunzător gradul de confort este prezentat mai jos. apartament cu 3 camere decomandat sau nedecomandat constanta suprafete confort        

 Apartamente 3 camere de vanzare Constanta

4. Rentabilitatea investiției în apartamente cu 3 camere

Persoanele care investesc în imobiliare sunt direct preocupate de rentabilitate și amortizare. Cu toate acestea, și cei care achiziționează imobile pentru a locui nu ar trebui să neglijeze acest aspect. De ce? Simplu, deoarece, în multe cazuri, garsoniera este achiziționată inițial, iar ulterior, odată cu extinderea familiei sau creșterea veniturilor, se optează pentru un imobil mai mare. Indiferent dacă intenționați să vindeți ulterior garsoniera sau să o păstrați pentru a obține un venit pasiv din chirie, este esențial să calculați randamentul și amortizarea înainte de a achiziționa imobilul. Randamentul este unul dintre cele mai des folosite instrumente de analiză, care evaluează atractivitatea unei investiții în imobiliare.

Formula de calcul a randamentului brut:

Rb = VC/CARb – randamentul brut; VC – venit chirie/an; CA – cost achiziție imobil

Formula de calcul a randamentului net:

Rn = CNA/ITERn – randament net; CNA – chirie netă actuală; ITE = investiție totală efectivă

Chiria netă actuală reprezintă suma totală a chiriei brute încasate pe parcursul unui an, din care se scad cheltuielile directe. Aceste cheltuieli directe includ taxele și impozitele plătite către stat. Mai apoi, se deduc cheltuielile indirecte, cum ar fi mentenanța, asigurarea și reparațiile necesare. Este important să notăm că, cheltuielile cu utilitățile nu ar trebui să fie luate în considerare în acest calcul, deoarece acestea nu reprezintă costuri pentru proprietar, ci pentru chiriaș. Investitorii în imobiliare care colaborează cu un broker imobiliar profesionist ar trebui să acorde o atenție deosebită calculului unor indicatori esențiali precum:

 1. Rata internă a rentabilității
 2. Coeficientul de multiplicare
 3. Valoarea actuală netă

Amoritzarea investiției în apartamente cu 3 camere

Amortizarea este o metodă de calcul care oferă informații despre perioada necesară pentru recuperarea investiției. Formula de calcul a amortizării :

A = CA/ VC A= amortizare; CA = cost achiziție; VC = venit chirie/an

Situația este diferită atunci când achiziția a fost realizată cu ajutorul unui credit ipotecar.

5.De ce este importantă cunoașterea vecinilor?

La fel cum două proprietăți identice pot avea valori diferite în funcție de locație, vecinii pot influența în mod semnificativ valoarea unei proprietăți.
Valoarea unui apartament poate scădea semnificativ dacă are ca vecin un infractor, dar, în mod similar, poate crește în valoare dacă are ca vecin o persoană cunoscută sau o vedetă. Din păcate acest aspect este un lucru care nu depinde de tine, poți să te interesezi la achiziție despre vecini. Dar după 2 luni locuința de alături poate avea un nou proprietar.

Cu siguranță, este un aspect esențial care ar trebui să fie luat în considerare înainte de a face o achiziție. Cunoașterea posibililor viitori vecini poate influența semnificativ calitatea vieții tale în noua locuință și poate contribui la succesul investiției tale imobiliare.

Apartamente cu 3 camere de vanzare in Constanta si Zona Metropolitană Constanța

     zona metropolitana Constanta

     Zona Metropolitană Constanța.

  Zona metropolitană Constanța reunește 14 localități, dintre care 6 orașe și 8 comune:

  Municipiul Constanța

  • Orașele: Năvodari, Ovidiu, Eforie, Murfatlar, Techirghiol
  • Comunele: Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu și Poarta Albă.

  Sursă: https://ro.wikipedia.org/wiki/Zona_metropolitan%C4%83_Constan%C8%9Ba

  Agentia imobiliară „TOMIS imo” vă oferă spre vânzare apartamente cu 3 camere în următoarele zone din Constanța.

  Ce cartiere și zone sunt în Constanța?

  Abator, Anadolchioi, Anda, Aurel Vlaicu, Balada, Boema, Boreal, Bratianu Brotacei, Campului, Capitol, Carrefour, Casa de Cultura, Cazino, Ceair, Centura, CET, City Park Mall, Coiciu, Compozitorilor, Dacia, Delfinariu, Elvila, Energia, Eremia, Faleza Nord, Far, Gara, Gavana 2, Grivitei, Groapa, Halta Traian, I. C. Bratianu, ICIL, Inel I, Inel II, Kamsas, Km 4, Km 4-5, Km 5, Labusesti, Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat, Metro 1, Metro 2, Miga, Muncii, P-ta Ovidiu, Palas, Palazu Mare, Peninsula, Pescarie, Poarta 6, Poiana Soarelui, Prelungirea Craiovei, Primo, Razboieni, Republica, Rolast, Sat Vacanta, Stadion, Tabacarie, Tancodrom, Tomis I, Tomis II, Tomis III, Tomis IV, Tomis Mall, Tomis Nord, Tomis Plus, Trocadero, Tudor Vladimirescu, Universitate, Viile Noi, Zona Industriala, Zorile, Central, Est, Exterior Est, Exterior Nord, Exterior Sud, Exterior Vest, Nord, Nord-Est, Nord-Vest, Periferie, Sud, Sud-Est, Sud-Vest, Ultracentral, Vest;

  PRINCIPALELE PORTALURI DE ANUNTURI DIN ROMANIA:

  Dacă ai explorat variantele disponibile în portofoliul agenției noastre imobiliare și nu ai găsit încă ceea ce îți dorești, te invităm să contactezi unul dintre agenții noștri.

  Comunică-ne în detaliu criteriile tale, iar noi ne vom angaja să identificăm locuința perfectă pentru tine, folosind softul nostru imobiliar pentru a selecta cu atenție ofertele potrivite din multitudinea de anunțuri disponibile online.   Apartament 3 camere de vanzare Constanta  

  Reset password

  Introdu adresa ta de e-mail și îți vom trimite un link pentru a-ți schimba parola.

  Scroll to Top