evolutie piata imobiliara constanta

Evolutia pietei imobiliare din Constanta

Evolutia pietei imobiliare din Constanta. Dacă dorești să fii la curent cu evoluția pieței imobiliare din Constanța, îți recomandăm să te abonezi la serviciul nostru de newsletter. Periodic vom transmite date cu privire la evoluția prețurilor, indicele de accesibilitate, salarii, dobânzi, număr de tranzacții și de ipoteci și multe alte informații. Datele sunt extrase din statisticile publicate de Institutul Național de Statistică, Banca Națională a României, Eurostat, Oficiul de Cadastru și Pubilicitate Imobiliară, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, MLS.ro, Imobiliare.ro precum și alte surse oficiale și portaluri din domeniul imobiliar.

Cea mai recentă analiză a pieței imobiliare din Constanța include:

  • Grafic comparativ cu numărul vânzărilor imobiliare în Județul Constanța pentru anii: 2022, 2021, 2020, 2019
  • Grafic comparativ cu numărul vânzărilor realizate în perioada ianuarie – decembrie 2021 vs ianuarie noiembrie 2022
  • Grafic comparativ cu numărul de ipoteci noi înregistrate în perioadele ianuarie – noiembrie pentru anii 2019, 2020, 2021 si 2022

Anul 2021 a fost cel mai bun an din istoria modernă a pieței imobiliare din România pentru piața imobiliară din București și împrejurimi. Numărul imobilelor vândute a crescut cu 37% față de anul 2019. Cel mai probabil anul acesta se va înregistra un nou record pe piața rezidențială din București și împrejurimi având în vedere că în primele 10 luni s-au înregistrat cu 9,16% mai multe vânzări față de perioada similară a anului trecut.

Unde ne aflăm pe ciclul imobilar?

Momentan ne aflăm în faza 2, faza de expansiune.

  • dobânzile cresc
  • prețurile cresc
  • chiriile cresc
  • numărul autorizațiilor de construcție este ridicat
evolutia pietei imobiliare din constanta

Abonează-te la newsletter și vei primi periodic informări cu privire la evoluția pieței imobiliare din Constanța.

Completează formularul și descarcă fișierul pdf cu evolutia pietei imobiliare din Constanta

Prin abonarea la newsletter vei primi periodic analize si informatii cu privirea le evolutia pietei imobiliare din Constanta. Te poți dezabona în orice moment.
https://www.tomisimo.ro/politica-de-confidentialitate/

Evolutia pietei imobiliare din Constanta – analiză realizată de George Vasile

Salut! Sunt George, am 16 ani experiență în domeniul imobiliar , 5 ani experiență în sistemul bancar și 8 ani experiență în investiții cu fonduri mutuale și pe piața de capital. Pentru mine este important ca tu să obții cel mai bun randament investițional de pe urma proprietății tale imobiliare. Dacă dorești să afli mai multe informații despre experiența mea profesională accesează : Agent imobiliar in Constanta

agentii imobiliare din constanta agent imobiliar

Ce este Proprietatea imobiliară?

Conform Codului Civil, art. 537: „Sunt imobile terenurile, izvoarele şi cursurile de apă, plantaţiile prinse în rădăcini, construcţiile şi orice alte lucrări fixate în pământ cu caracter permanent, platformele şi alte instalaţii de exploatare a resurselor submarine situate pe platoul continental, precum şi tot ceea ce, în mod natural sau artificial, este încorporat în acestea cu caracter permanent”.

pROPRIETATEA imobiliară include:
  • Terenul;
  • Construcțiile edificate pe teren și îmbunătățirile funciare ale terenului;
  • Recolta, materialul lemnos, depozitul mineral sau altă resursă atașată terenului.

Parte din proprietatea imobiliară sunt considerate și toate instalațiile și echipamentele atașate permanent construcțiilor (cum ari fi: instalațiile de apă, electrice, de încălzire etc.) precum și componentele încorporate (cum ar fi: tablourile electrice, ascensoarele etc).

Reset password

Introdu adresa ta de e-mail și îți vom trimite un link pentru a-ți schimba parola.

Scroll to Top