TOMIS imo – Agentie imobiliara Constanta – Anunturi imobiliare:

Studio de inchiriat in Mamaia Nord Agentia imobiliară „TOMIS imo ” vă propune spre închiriere, pe termen lung, un studio mobilat si utilat, cu centrala proprie pe gaz . Pentru perioada 15 septembrie – 15 iunie pretul chiriei este de 200 euro /luna. Pentru o perioada mai lunga de 1 an, pretul chiriei este de […]

Garsoniera spatioasa de vanzare Poarta 6 Garsoniera este orientata cu vedere spre mare. Blocul este construit in anul 2006 prin programul ANL. In proximitatea blocului sunt disponibile: Parcare loc de joaca teren de baschet/fotbal in apropiere gradinita si scoala supermarket Garsoniera este izolata pe exterior, are boxa, iar blocul este prevazut cu centrala proprie. Garsoniera […]

Ai o proprietate de vânzare sau de închiriat? Ai ajuns unde trebuie! 
Contactează-ne la 0734 121 343

 

  • apartamente
  • garsoniere
  • vile
  • case
  • terenuri
  • spații comerciale

Experiență și viziune

La TOMIS imo îmbinăm 16 ani de experiență imobiliară cu 5 ani de experiență în sistemul bancar și 8 ani de investiții în fonduri mutuale și pe piața de capital,pentru ca tu să obții cel mai bun randament investițional de pe urma proprietății tale imobiliare.

  • Misiunea noastră este să contribuim prin expertiza noastră la creșterea confortului locativ și financiar al clienților noștri.
  • În viziunea noastră consultanța imobiliară trebuie făcută într-un mod etic și transparent, întotdeauna în beneficiul clientului.

TOMIS imo – Agentie imobiliara din Constanta

tomis imo agentii imobiliare constanta
Auras MaxAuras Max
08:09 18 Sep 22
Puține companii ies în evidență prin profesionalism, bună comunicare și atenția față de client. Iar TOMIS IMO este una dintre acestea. Felicitări!Cu siguranță când voi mai avea nevoie, ma voi întoarce la serviciile voastre.
Mihaela TrifescuMihaela Trifescu
08:37 14 Sep 22
Profesionalism, rapiditate, implicare ! Recomand cu toata increderea colaborarea cu Domnul George !
andrei bratuandrei bratu
12:07 08 Sep 22
Servicii la superlativ. O experienta plăcută!
Dan TomaDan Toma
14:39 31 Aug 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism și seriozitate!
George DamcaliuGeorge Damcaliu
10:02 03 Jun 22
Recomand serviciile TOMIS IMO.Colaborarea a decurs foarte bine!
Alex StanceleAlex Stancele
07:34 01 Jun 22
Recomand cu încredere !
Mihaela MihaiMihaela Mihai
20:00 17 Feb 22
Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare – calități care se reflectă în relația domnului George Vasile cu clientul. În cazul nostru, vânzarea unui apartament, totul a decurs ușor datorită faptului că George, o persoană deosebită, a ținut permanent legătura cu noi și cumpărătorul pe tot parcursul tranzacției, ne-a consiliat în privința prețului corect de vânzare, a găsit clientul potrivit și ne-a ajutat în vederea obținerii documentelor necesare.Mulțumesc pentru colaborare și recomand cu încredere să apelați la serviciile agenției!Mihaela Mihai
Cristian DamcaliuCristian Damcaliu
14:43 17 Feb 22
Recomand!
Eduard MateescuEduard Mateescu
13:46 17 Feb 22
Am beneficiat de o colaborare exemplară pe tot parcursul achiziției apartamentului mult visat. George este de un profesionalism desavarsit si un exemplu de urmat prin transparență, integritate și implicare personală. Apelați cu încredere la serviciile agenției – sunt mult peste standardele țării. Mult succes în continuare. Voi reveni cu drag oricand.
Valentin StanValentin Stan
10:37 11 Feb 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism. Anunțuri reale și informații actualizate.
js_loader

Recenzii despre TOMIS Imo:

https://g.page/r/CSvpbtj_H79MEB0/review

Politică de confidențialitate