Servicii de reprezentare a vânzătorului Constanta

Servicii de reprezentare a vanzatorului Constanta. Serviciul de reprezentare exclusivă a vânzătorului (în engleză, „exclusive seller representation service”) se încheie prin intermediul un contract în domeniul imobiliar în care un vânzător încredințează unui agent sau unei agenții imobiliare exclusivitatea de a reprezenta și de a gestiona vânzarea proprietății lor.

Diferența dintre exclusivitate si reprezentarea exclusivă

Atenție!

Termenii „exclusivitate” și „reprezentare exclusivă a vânzătorului” sunt adesea utilizați în domeniul imobiliar și pot părea asemănători, dar există o diferență subtilă între aceștia.

Contractul imobiliar de reprezentare exclusivă a vânzătorului

Contractul de reprezentare exclusivă îl avantajează pe vânzător atunci când agenția/agentul/brokerul își iau angajamentul să colaboreze cu toate agențiile imobiliare care sunt interesate de proprietate.

În acest tip de contract este specificat faptul că vânzătorul lucrează cu un singur agent sau o singură agenție, excluzând orice alt agent sau terț în ceea ce privește vânzarea proprietății lor.

Contratul imobiliar de exclusivitate

Contractul de exclusivitate – De exemplu, un vânzător poate alege să listeze proprietatea exclusiv cu o singură agenție sau să acorde dreptul de negociere exclusiv unei anumite persoane sau entități. Însă, agenția/agentul/brokerul poate refuza colaborarea cu alte agenții imobiliare.

Vezi recenziile despre agentia imobiliara TOMIS imo din Constanta:

MIRELA GRAMAMIRELA GRAMA
21:49 02 Aug 23
Profesionalism!Aproape că nu-mi vine să cred că mai există oameni așa cum este domnul George, într-o societate în care totul se întâmplă pe repede înainte și majoritatea nu știu cum să încheie mai repede conversația. Dânsul este un profesionist care tratează clientulul sau potențialul client, cu calm, empatie și omenie. Aceste valori le întâlnim din ce in ce mai rar în zile noastre, din păcate. M-a ajutat cu sfaturi și m-a îndrumat cum să procedez pentru a închiria un apartament.Mulțumesc foarte mult!Vă recomand cu încredere!
Elena Eliza DeaconuElena Eliza Deaconu
22:43 21 Jul 23
Am avut recent o experiență foarte pozitivă lucrând cu domnul George, și nu pot să nu împărtășesc impresiile mele cu privire la serviciile sale remarcabile.De la început și până la sfârșit, a demonstrat un nivel exemplar de profesionalism. A fost punctual, comunicarea cu el a fost fluentă, iar răspunsurile la întrebările mele au fost întotdeauna clare și prompte. Am apreciat faptul că a fost mereu disponibil să mă ajute.Dacă doriți să vă cumpărați sau să vă vindeți o proprietate, cu siguranță vă recomand cu încredere serviciile sale.
marian cosminmarian cosmin
07:10 15 Jul 23
Lumi MardLumi Mard
05:52 15 Jul 23
M-am trezit mai mult decât fericit după ce domnul George Vasile a reușit să-mi vândă proprietatea. Si asta datorita harniciei, competentei si eficientei sale, stiind ca inainte de a-l intalni pe dl. Vasile, proprietatea mea era listată de aproape trei ani.Multumesc, George Vasile!
Olimpia MihaleOlimpia Mihale
05:40 15 Jul 23
Agentie serioasă, dl. George un adevărat profesionist care ne-a ajutat să inchiriem un apartament într-un timp foarte scurt. Foarte mulțumiți de serviciile acordate.
Stefan PopaStefan Popa
11:18 02 Jul 23
În doar câteva zile am găsit un apartament la care nici nu speram cu ajutorul acestei agenții. Serviciile oferite au fost excelente, de la momentul vizionării apartamentului până la ziua semnării contractului. Recomand pentru oricine este in căutarea unei chirii sau unui apartament de vânzare😁
Nicoaraaa 17Nicoaraaa 17
12:52 16 Jun 23
O experienta placuta , am colaborat cu Domnul George Vasile , un super profesionist un agent care si-a facut treaba cu mare atentie , a fost totul ca la carte !!! Recomand !!!
Andreea BucuresteanuAndreea Bucuresteanu
10:03 12 Jun 23
Toate review-urile sunt perfect adevărate!Am ales agentia Dl George pt review-urile pozitive de pe Google, ne având pe nimeni în Constanța sa îmi recomande o agenție imobiliara bună pt închirierea unui apartament.Doamnelor si domnilor nu am cuvinte sa spun cat de multumita am fost de Dl George!!! Totul este la superlativ!Comunicare deosebita, transparenta si sinceritate, seriozitate, implicare 100%, dansul a muncit și in weekend ca eu ca am apartamentul închiriat cât mai repede posibil, a verificat toti potențiali chiriasi sa fie în acord cu cerințele mele...absolut deosebit!Cu toată inima si cu toata încrederea va recomand agenția Dl George!!!!
Cristian DumitrascuCristian Dumitrascu
17:05 14 May 23
Am colaborat foarte bine cu George, s-a implicat si m-a ajutat sa inteleg mai bine mecanismele din piata si sa am in vedere elemente care conteaza, desi nu se pune accentul pe ele. Am fost placut surprins sa vad devotamentul pentru servicii de calitate si omenia asa ca nu pot decat sa recomand si altora sa apeleze cu incredere!
Denisa BadulescuDenisa Badulescu
20:03 03 May 23
Foarte mulțumită de serviciile oferite de aceasta agenție. Domnul George m-a ajutat sa găsesc un apartament foarte repede exact in zona dorita,contractul completat ca la carte imediat am primit si factura tot. Cu siguranta voi recomanda aceasta agenție si cunoștințelor .Profesionalism,implicare si punctualitateVa mulțumesc !
cristina petreacristina petrea
17:38 24 Apr 23
Am întâlnit un om deosebit, care ne-a inteles nevoile și ne-a ajutat sa le valorificam! Multumim din suflet pentru profesionalism!
Br ZsBr Zs
16:01 06 Apr 23
Agenția și George ne-au ajutat sa dăm în chirie un apartament în condiții corecte și într-un timp record.In primul rand, George a fost foarte atent la așteptările noastre, a filtrat solicitanții și ne-a recomandat strict chiriași potriviți descrierii făcute de noi. Ne-a economisit mult timp.In al doilea rând, anunțul a fost postat și popularizat rapid, asta a dus și la solicitări in timp scurt și la închirierea imobilului în doar câteva zile.In al treilea rând, contractul a fost redactat impecabil, fara nicio greșeală și asta scriu în condițiile în care sunt o persoana tipicară și am citit fiecare cuvânt și am verificat fiecare virgulă.In al patrulea rând, comunicarea a fost la superlativ, George rămânând în permanent contact cu noi și cu chiriașii, asigurând părțile că încheie o înțelegere satisfăcătoare ambelor părți. De la modul în care scrie un e-mail și până la emiterea facturii, totul a decurs in mod normal și fără bătăi de cap pentru noi.In al cincilea rând, am apreciat empatia și grija cu care a tratat un subiect important pentru noi, respectiv faptul că a știut să ne acorde timp de gândire și analiza, fara a presa inutil, fix înainte de decizie.Am scris aceste rânduri pentru că vreau sa mulțumesc Agenției și în special lui George, dar și pentru că am termen de comparație cu câteva agenții din București și cu una din Constanța. Peste tot m-am simțit "fugărit", presat și la final fara rezultat și doar cu ei am fost tratat normal și mi-am rezolvat nevoia cu minim de efort.Ii recomand cu încredere.
Anca Elena RamasescuAnca Elena Ramasescu
10:37 31 Mar 23
Seriozitate, profesionalism și comunicare ireproșabilă. În mai puțin de o zi am găsit apartamentul perfect cerințelor mele. Recomand cu încredere.
Cornel PanchiciCornel Panchici
17:02 29 Mar 23
Recomandăm cu cea mai mare căldură această agenție imobiliară. Face cinste acestei branșe. Foarte multă seriozitate, punctualitate și un standard superior al serviciilor prestate.Într-o piață suprasaturată această agenție face diferența.Totul este la superlativ.Nu ezitați nici măcar o secundă să apelați la serviciile lor. Cu siguranță veți găsi cea mai bună și cea mai sigură rezolvare a problemelor Dumneavoastră.
MadaMada
18:55 16 Mar 23
Un profesionist desăvârșit cum rar întâlnești in ziua de azi. Promptitudine si corectitudine. Recomand cu mare căldură.
Alexandra BăbăscuAlexandra Băbăscu
18:50 16 Mar 23
Dovadă de profesionalism și implicare. Am rămas impresionate de rapiditatea cu care s-au rezolvat lucrurile. Nu avem cuvinte, nota 10+
Băbăscu MirunaBăbăscu Miruna
07:58 16 Mar 23
Exceptional! O agentie care duce profesionalismul la superlativ.Am avut placerea de a colabora cu agentul George Vasile. Inca de la prima intalnire ne-a explicat procesul, fara a pune presiunea de a semna contract de exclusivitate cu agentia, ba chiar ne-a sfatuit sa ne tinem optiunile deschise. Gasirea potentialilor clienti s-a desfasurat cu o rapiditate incredibila, ne-a indrumat si tradus termenii imobiliari, notariali, juridici, bancari si procedurile pas cu pas spre vanzarea imobilului.A dat dovada de profesionalism, interes, abilitati si cunostinte vaste, ne-a clarificat orice aspect pe intelesul nostru, fiind focusat pe solutionarea imediata a oricarei probleme. Recomand cu mare incredere!Multumim mult pentru suportul oferit!
Andrea BoitanAndrea Boitan
22:03 03 Mar 23
Multumesc pentru serviciul pe care mi-lati facut, felicitari! O sa va recomand cu siguranta! Va salut dl. George!
Vasile PetreaVasile Petrea
09:41 03 Mar 23
Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului ce va poate ajuta in alegerea locuintei dumneavoastra.Am colaborat si ne-am gasit caminul mult dorit.Multumim.
Gheorghita MoroianuGheorghita Moroianu
09:15 02 Mar 23
Seriozitate, punctualitate și corectitudine. Recomand cu încredere colaborarea cu această agenție.
Gabi Stancu GabiGabi Stancu Gabi
18:04 23 Feb 23
Recomand cu incredere, au dat dovada de eficiența, seriozitate și profesionalism
Madalin TarhonMadalin Tarhon
19:46 19 Feb 23
Seriozitate și profesionalism! Recomand !
ciprian roibuciprian roibu
08:22 27 Jan 23
Am colaborat foarte bine cu George, a fost foarte prompt și chiar si-a dat interesul sa-mi rezolve solicitarea.Omul potrivit la locul potrivit
reli Vasilereli Vasile
16:52 09 Oct 22
Recomand pentru seriozitate și profesionalism aceasta agenție imobiliara din Constanța!
Mariana MironescuMariana Mironescu
09:26 04 Oct 22
Profesionalism & Seriozitate. Foarte mulțumită de serviciile oferite.
george brumageorge bruma
06:04 30 Sep 22
Recomand cu încredere!Dedicare,seriozitate și promptitudine
Auras MaxAuras Max
08:09 18 Sep 22
Puține companii ies în evidență prin profesionalism, bună comunicare și atenția față de client. Iar TOMIS IMO este una dintre acestea. Felicitări!Cu siguranță când voi mai avea nevoie, ma voi întoarce la serviciile voastre.
Bogdan TromiadisBogdan Tromiadis
19:01 16 Sep 22
Seriozitate si profesionalism depline. Recomand!
Mihaela TrifescuMihaela Trifescu
08:37 14 Sep 22
Profesionalism, rapiditate, implicare ! Recomand cu toata increderea colaborarea cu Domnul George !
andrei bratuandrei bratu
12:07 08 Sep 22
Servicii la superlativ. O experienta plăcută!
Dan TomaDan Toma
14:39 31 Aug 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism și seriozitate!
George DamcaliuGeorge Damcaliu
10:02 03 Jun 22
Recomand serviciile TOMIS IMO.Colaborarea a decurs foarte bine!
Alex StanceleAlex Stancele
07:34 01 Jun 22
Recomand cu încredere !
Mihaela MihaiMihaela Mihai
20:00 17 Feb 22
Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare – calități care se reflectă în relația domnului George Vasile cu clientul. În cazul nostru, vânzarea unui apartament, totul a decurs ușor datorită faptului că George, o persoană deosebită, a ținut permanent legătura cu noi și cumpărătorul pe tot parcursul tranzacției, ne-a consiliat în privința prețului corect de vânzare, a găsit clientul potrivit și ne-a ajutat în vederea obținerii documentelor necesare.Mulțumesc pentru colaborare și recomand cu încredere să apelați la serviciile agenției!Mihaela Mihai
Cristian DamcaliuCristian Damcaliu
14:43 17 Feb 22
Recomand!
Eduard MateescuEduard Mateescu
13:46 17 Feb 22
Am beneficiat de o colaborare exemplară pe tot parcursul achiziției apartamentului mult visat. George este de un profesionalism desavarsit si un exemplu de urmat prin transparență, integritate și implicare personală. Apelați cu încredere la serviciile agenției - sunt mult peste standardele țării. Mult succes în continuare. Voi reveni cu drag oricand.
Valentin StanValentin Stan
10:37 11 Feb 22
Recomand! Nota 10 pentru profesionalism. Anunțuri reale și informații actualizate.
js_loader

https://g.page/r/CSvpbtj_H79MEBM/

Vânzarea prin reprezentare excusivă

Vânzarea prin reprezentare exclusivă în domeniul imobiliar poate oferi mai multe beneficii. Atât vânzătorului, cât și agentului sau agenției imobiliare care oferă această reprezentare. Iată câteva dintre beneficiile vânzării prin reprezentare exclusivă:

Atentie sporita si dedicare:

Agentul sau agenția care asigură reprezentarea exclusivă se angajează să acorde o atenție mai mare și o dedicare mai mare vânzării proprietății dvs. Decizia de a lucra exclusiv cu un singur vânzător le permite să se concentreze pe nevoile dvs. specifice.

Experiență și expertiză:

Agentul sau agenția va aduce experiență și cunoștințe considerabile în domeniul imobiliar. Aceștia vor ști cum să evalueze corect prețul proprietății, să dezvolte strategii de marketing eficiente și să negocieze termeni avantajoși pentru dvs.

Promovare personalizată:

Agentul sau agenția va dezvolta o strategie de promovare personalizată pentru proprietatea dvs. Aceasta poate include: fotografii profesionale, materiale publicitare atractive, listarea pe site-urile de imobiliare relevante și alte tactici de marketing adaptate la nevoile dumneavoastră.

Exclusivitate și concentrare:

Lucrând exclusiv cu un singur vânzător, agentul sau agenția va evita conflictele de interese și va putea concentra toată energia pe vânzarea proprietății dvs. Acest lucru poate duce la o promovare mai eficientă și la obținerea unor rezultate mai bune.

Negociere eficientă:

Agentul sau agenția va gestiona toate negocierile cu cumpărătorii în numele dumneavoastră. Brokerul imobiliar asigurându-se că obțineți cel mai bun preț și termeni avantajoși în tranzacție.

Economie de timp și stres:

Vânzarea unei proprietăți poate fi un proces complicat și solicitant. Lucrând cu un agent sau o agenție cu experiență în reprezentarea exclusivă, vă puteți concentra mai mult pe alte aspecte ale vieții dumneavoastră. În tot acest timp, agentul se va ocupa de detaliile vânzării.

Expertiză juridică și administrativă:

Agentul sau agenția va ajuta cu toate aspectele administrative și juridice ale tranzacției. Brokerul imobiliar se asigură că documentele sunt corect întocmite și că totul se desfășoară în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Servicii de reprezentare a vanzatorului Constanta

broker imobiliar in Constanta agent imobiliare la agentia imobiliara tomis imo servicii de reprezentare a vanzatorului constanta

Broker imobiliar – George Vasile

Telefon: 0734121343

  • membru al asociației Brokerilor imobiliari din România. Broker imobiliar acreditat cu licență nr: 1222.
  • membru în Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România Nr. Licență: CT-0600
  • membru internațional al National Association of REALTORS® din SUA

Importanța alegerii Brokerului imobiliar

Este important să alegeți cu atenție agentul sau agenția imobiliară și să discutați toate detaliile contractuale înainte de a semna un acord de reprezentare exclusivă. Aceasta vă va ajuta să vă asigurați că vă îndepliniți obiectivele și așteptările în ceea ce privește vânzarea proprietății dvs.

Iată câteva caracteristici ale unui serviciu de reprezentare exclusivă a vânzătorului:

Exclusivitatea și Reprezentarea Exclusivă

Vânzătorul încredințează unui agent sau unei agenții imobiliare exclusivitatea vânzării proprietății lor. Aceasta înseamnă că numai agentul sau agenția selectată poate să promoveze și să negocieze vânzarea proprietății respective.

Atenție! Contractul de exclusivitate prin care proprietarul acordă dreptul de vânzare exclusivă agenției sau agentului/brokerului imobiliar fără ca agenția să își asume colaborarea cu alte agenții pentru vânzarea imobilului este în defavoarea proprietarului.

Responsabilitatea brokerului imobiliar

Agentul sau agenția care asigură reprezentarea exclusivă are o responsabilitate sporită față de vânzător pentru a obține cel mai bun preț și termeni favorabili în tranzacție.

Marketing personalizat pentru proprietatea imobiliară

Agentul sau agenția poate dezvolta o strategie de marketing personalizată pentru proprietatea vânzătorului, care să includă listarea pe site-urile de imobiliare, publicitate, fotografii profesionale, vizionări, evenimente deschise, etc.

Negocierea condițiilor de vânzare

Agentul sau agenția va negocia în numele vânzătorului cu potențialii cumpărători pentru a ajunge la un acord în ceea ce privește prețul și termenii de vânzare.

Negocierea poate include:

  • negocierea prețului
  • negocierea monedei în care se va încasa prețul
  • negocierea perioadei în care va fi încasat prețul, stabilirea de termene precise
  • negocierea modalității de plată, prin credit ipotecar sau fără finanțare bancară
  • negociere privind perioada de predare a imobilului după vânzarea efectiva, predarea folosinței

Confidențialitatea informațiilor:

Informațiile despre proprietate și circumstanțele vânzătorului sunt păstrate în mod confidențial și nu sunt dezvăluite altor agenți sau cumpărători.

Durata contractului

Un astfel de angajament este reglementat printr-un contract. În contract se specifică durata mandatului de vanzare exclusivă și comisionul sau onorariul agentului sau agenției.

Reprezentarea exclusivă a vânzătorului poate oferi anumite beneficii:

O mai mare atenție și dedicare din partea agentului sau a agenției în ceea ce privește vânzarea proprietății.

Cu toate acestea, vânzătorii trebuie să fie siguri că aleg un agent sau o agenție în care au încredere. Recomandarea noastră este să alegeți pe un profesionist cu expertiză în piața imobiliară locală.

Apelează cu încredere la specialistul nostru în reprezentarea intereselor vânzătorului: George Vasile Telefon 0734121343 . Dacă dorești să afli informații suplimentare despre experiența brokerului imobiliar George Vasile poți vizita: Agent imobiliar in Constanta

Află mai multe despre certificarea SRS ( Specialist în reprezentarea vânzătorului) https://www.nar.realtor/education/designations-and-certifications/seller-representative-specialist-srs

Informații despre serviciul de reprezentare a cumpărătorului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reset password

Introdu adresa ta de e-mail și îți vom trimite un link pentru a-ți schimba parola.

Scroll to Top